Γιατί αγαπάμε τόσο τα T-shirts;

Πολλές φορές πασχίζουμε να βρούμε τρόπους για να ντυθούμε διαφορετικά, να κάνουμε την ανατροπή, να αλλάξουμε το στυλ μας και η λύση είναι απλή, απλούστατη και μπροστά στα μάτια μας.

 

 

Με ένα ωραίο t-shirt και ένα statement necklace μπορούμε να απογειώσουμε το καθημερινό μας στυλ, παίζοντας με τα ρούχα που θα φοράμε στο κάτω μέρος, αφού τα T-shirts πηγαίνουν σχεδόν με όλα: με υφασμάτινο παντελόνι, με φούστα, με τζιν, τα t-shirts συνδυασμένα με εντυπωσιακά κολιέ, έχουν τη δύναμη να μετατρέψουν και το πιο απλό ντύσιμο σε υπερπαραγωγή.

 

 

Μαζέψτε και τα μαλλιά σας σε κότσο ώστε το κολιέ να «λάμψει» με όλη του τη δύναμη και είστε έτοιμη! Επειδή συνήθως ένα statement necklace είναι μεγάλο και εντυπωσιακό επιλέξτε να το φορέσετε με ένα μονόχρωμο T-shirt, γιατί διαφορετικά θα χαθεί μέσα στην πολυχρωμία της μπλούζα σας. Αν δεν φορέσετε κολιέ μπορείτε να συνδυάσετε ένα πολύχρωμο ή έντονο T-shirt με έντονα σκουλαρίκια η βραχιόλια.

 

 

Έτσι λοιπόν, ενώ παλιά το t-shirt  ήταν για σένα ένα απλό "φανελάκι",  που συνήθως το φορούσες στο γυμναστήριο, τώρα αυτό ακριβώς το ρούχο μπορεί να αναδειχθεί σε  top προσθήκη, αρκεί να είναι καλής ποιότητας.

 

 

Εσύ δεν έχεις να διαλέξεις από μια μεγάλη ποικιλία  σε όλα τα χρώματα και σε όλες τις τιμές. ΚΛΙΚ ΕΔΩ