Τι να φορέσω στο ταξίδι;

Οι διάσημοι προσέχουν ακόμα και την τελική λεπτομέρεια στο ντύσιμό τους, όταν ταξιδεύουν. Πόσες φορές έχουμε δει φωτογραφίες τους κυρίως στα αεροδρόμια. Αυτοί θα μας πείτε έχουν λόγο, καθώς τα φλας των φωτογράφων πέφτουν πάνω τους, όταν βρίσκονται σε αεροδρόμια κατά βάση, για να οδηγηθούν στον προορισμό τους.

 

 

Συχνά, έχουμε την εντύπωση, πως επειδή ταξιδεύουμε κυρίως με καράβια, θα 

ιδρώσουμε θα λερωθούμε και έτσι επιλέγουμε ένα ατημέλητο Look.

 

 

Μπορούμε όμως  να είμαστε άνετοι και στιλάτοι στα ταξίδια μας, δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Δεν έχει σημασία μόνο το που κατευθύνεται κανείς ή με ποιο μέσο  σημασία έχει ακόμα και εκεί να είμαστε στιλάτοι και όμορφοι.

 

 

Είτε ταξιδεύεις με πλοίο είτε με αεροπλάνο ένα άνετο boyfriend jean και  sneakers θα  σε διευκολύνουν στις μετακινήσεις σου. Ένα t-shirt Που θα κάνει τη διαφορά και μία μεγάλη τσάντα, ώστε να χωρά όλα εκείνα που χρειάζεσαι και ταυτόχρονα θα είναι εντυπωσιακή. Επίσης χαλαρά φορέματα, με σανδάλια αποτελούν μία ιδανική επιλογή ή σορτς με χαλαρά εξίσου μπλουζάκια μπορούν με άνεση να ανταποκριθούν στην περίσταση.

 

 

Στην πρώτη γραμμή μπαίνουν επίσης και οι άνετες σε όλες μας παντελόνες, συνδυασμένες με λευκά μπλουζάκια που θα μας δροσίζουν και από τη ζέστη.