Παντελόνι εργασίας!

Χαριτολογώντας έτσι αποκαλούμε τα παντελόνια που φοράμε κατά βάση στον εργασιακό μας χώρο, όμως πλέον τα υφασμάτινα παντελόνια δεν είναι τόσο αυστηρά και μπορούν να φορεθούν και στην απογευματινή κα βραδινή μας έξοδο.

 

 

Τα παντελόνια γραφείου οφείλουν να έχουν ωραία γραμμή, να αναδεικνύουν το σώμα χωρίς όμως να προκαλούν και χωρίς όμως παράλληλα να χάσουμε ίχνος από τη θηλυκότητα μας.

 

 

Το συγκεκριμένο είναι απόλυτα κομψό και μπορεί να φορεθεί τόσο με μια απλή μπλούζα όσο και με ένα πουκάμισο.

 

 

Σε αυστηρή γραμμή αλλά σε χρώμα άκρως καλοκαιρινό το κίτρινο αυτό παντελόνι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο στυλ σας. Μην αναρωτηθείτε αν όλοι στο γραφείο σας ρωτούν που το πήρατε.

 

 

 

Το καρό παντελόνι αποτελεί εγγύηση μίας κομψής και ανεπιτήδευτα όμορφης εμφάνισης. Μπορείτε να παίξετε με ένα μπλουζάκι σε πιο έντονο χρώμα για να κάνετε τη διαφορά στο στυλ σας.

 

 

Το chinos παντελόνι σε ροζ χρώμα αναδεικνύει όμορφα το σώμα και είναι ιδανικό για τις ηλιόλουστες μέρες.

 

 

Ένα από τα πιο κορυφαία παντελόνι για το γραφείο, που αναμφισβήτητα όχι μόνο θα κλέψει τις εντυπώσεις αλλά θα αποδείξετε και στους γύρω σας, πως ξέρετε και να ντυνόσαστε σωστά ανάλογα τις συνθήκες και κυρίως πώς να υποστηρίξετε στον καλύτερο βαθμό το office look