Το φθινόπωρο είναι εδώ το ίδιο και οι νέες αφίξεις και πάμε να δούμε σε ποια ρούχα αξίζει να επενδύσετε

Το φθινόπωρο είναι εδώ το ίδιο και οι νέες αφίξεις και πάμε να δούμε σε ποια ρούχα αξίζει να επενδύσετε, μην ξεχνάτε πως πάντα προσαρμόζουμε τις τάσεις στο στυλ μας και στις ανάγκες μας.

 

 

Αρχικά στα φορέματα με prints, δίνουν ζωντάνια και αφήστε έτσι που νιώθετε  πως το καλοκαίρι δεν μας εγκατέλειψε ακόμη!

 

 

Σε ένα γκρι πανωφόρι αποτελεί μία διαχρονική αξία στη ντουλάπα κάθε γυναίκας.

 

 

Καπιτονέ μπουφάν, τα αγαπάμε γιατί είναι  μοναδικά και  θα μας ζεστάνουν αφενός αλλά και θα ενισχύσουν το στυλ μας.

 

 

 

Το καμηλό παλτό είναι all time classic κομμάτι, προσθέτει πολλούς πόντους στο στυλ μας. Συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα μας και μας βοηθά να κερδίσουμε ένα αέρα αριστοκρατικότητας στην εμφάνισή μας.

 

 

Το biker jacket αγαπημένη επιλογή εδώ και χρόνια για πιο rock εμφανίσεις. Φέτος επανήλθε δυναμικά με περισσότερες επιλογές και χρώματα.


 

Casual φορέματα δίνουν στυλ στη στιγμή, ενώ ομορφαίνουν και την καθημερινότητα μας.


 

 

Τέλος μην ξεχνάτε,  φέτος ντυνόμαστε στο κυπαρισσί αγαπάμε το μπορντό και το μουσταρδί τρεις αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν τον χειμώνα που μας έρχεται!

 

Κάνοντας τις αγορές σας από το Style Icon Boutique δεν αγοράζετε απλά τα προϊόντα μας:

 

Αγοράζετε την ευγένεια και τον σεβασμό του after sale service μας που είναι πάντα έτοιμο και πρόθυμο να σας δώσει άμεσα λύση!

 

Αγοράζετε την δυνατότητα που ΜΟΝΟ εμείς σας παρέχουμε σε όλη την Ελλάδα να επιστρέψετε τα προϊόντα σας για ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή εντός 100 ημερών (όταν όλοι σας παρέχουν μόνο 14 ημέρες)!

 

Αγοράζετε και την ίδια στιγμή κερδίζετε επιστροφή χρημάτων με το πρόγραμμα μας Shop&Win – δηλαδή πόντους στον λογαριασμό σας τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα στην επόμενη σας αγορά (χωρίς ελάχιστο όριο αγοράς).

 

Αγοράζετε την αισθητική και το ύφος μας, τον ενθουσιασμό και το πάθος μας που παραμένει άσβεστο εδώ και 10 χρόνια Online για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά!

 

Οι εταιρείες απαρτίζονται από Ανθρώπους και όχι από αυτοματισμούς. Η τελική προστιθέμενη αξία του Style Icon Boutique είμαστε εμείς οι ίδιοι!

 

Είμαστε οι καλύτεροι! Έλατε να σας το αποδείξουμε!