Ξύλινα ρολόγια: Η πιο hot άφιξη στο style icon!

 

Το ρολόι τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον άντρα αποτελεί ένα από τα πιο βασικά αξεσουάρ, το οποίο ολοκληρώνει μία εμφάνιση καθώς είναι μία λεπτομέρεια που μόνο ασήμαντη δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς. Τα τελευταία χρόνια παρατηρεί κανείς μία τεράστια στροφή προς τα αξεσουάρ που έχουν ως πρώτη ύλη το ξύλο, τα οποία είναι μοντέρνα ,νεανικά και δίνουν ένα άλλο τελείως διαφορετικό στυλ στο ντύσιμο μας.

 

 

Το πιο βασικό όμως είναι ότι γίνεται λόγος για ρολόγια που ταιριάζουν σε κάθε στυλ, είτε αυτό είναι το κλασικό και διαχρονικό είτε το πιο casual ή μοντέρνο.

 

 

Έτσι, δεν υπάρχουν φραγμοί για το ποιος θα τα επιλέξει. Τα ρολόγια που σας προτείνουμε και που μπορείτε πλέον να βρείτε στο style icon είναι πραγματικά μοναδικά.

 

 

Καθένα από αυτά  είναι διαφορετικό, διότι κάθε κομμάτι ξύλου είναι μοναδικό, αλλά χάρη σε μια μακροχρόνια επαγγελματική μεταχείριση μπορούν να σας παρουσιάσουν ένα μοναδικό χρονοδιακόπτη - δημιουργημένο από το πάθος για το ξύλο και τη φύση.

 

 

Όλα τα ξύλινα ρολόγια υπόκεινται σε εμποτισμό 20 ημερών με ιδιόκτητα μείγματα ελαίων και κηρών, χάρη στα οποία το ξύλο θα διατηρήσει τη γοητεία του για πολλά χρόνια.

 

 

Ένα είναι το σίγουρο λοιπόν!

Πως για άλλη μία φορά….θα κάνετε τη διαφορά στο στυλ σας, για άλλη μία φορά θα σας ρωτούν που ανακαλύψατε πάλι αυτό που φοράτε!

ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ