Καλύπτοντας ατέλειες!

Το να είμαστε ζουμερά κορίτσια έχει πολλά θετικά, σίγουρα όμως,  υπάρχουν και πολλά κόλπα ώστε να αναδεικνύουμε στο μέγιστο βαθμό τα πιο δυνατά μας σημεία κάνοντας μας να δείχνουμε μοναδικές από τη μία και από την άλλη καμουφλάροντας έξυπνα εκείνα που θεωρούμε πως έχουν ατέλειες! Μην νομίζετε, ακόμα και οι γυναίκες που θεωρούνται αψεγάδιαστες, πάντα έχουν μία αχίλλειο πτέρνα που θέλουν να κρύψουν.

 

 

Αν έχετε μεγάλο στήθος μην  φοράτε μπλούζες που «μπουκώνουν» την εμφάνισή σας, αλλά επιλέξετε μπλούζες και φορέματα με V που το καμουφλάρουν αρκετα!

 


 

 

Αν το αδύνατο σημείο σας είναι οι γάμπες επιλέξετε maxi αέρινες φούστες και φορέματα που και κομψά είναι και που θα αναδείξουν τα υπόλοιπα δυνατά σας σημεία.

 

 

 

Η Donna Karan  είχε πει: Ποτέ δεν παίρνουμε κιλά στους ώμους, οπότε δείξτε τους! Ένα έξυπνο τρικ για να δείχνουμε πάντα μα πάντα θηλυκές!


 

Αν έχετε κοιλίτσα τα ελαφρώς ριχτά φορέματα είναι ιδανικά για εσάς ενώ αποφύγετε τα φορέματα με πιέτες ή με λάστιχο κάτω από το στήθος προσθέτουν πολύ μα πάρα πολύ όγκο και ταιριάζουν μόνο σε ελάχιστους σωματότυπους.

 

 

Τέλος να αποφεύγετε να φοράτε έντονα prints συνήθως προσθέτουν βάρος, ακολουθήστε την ασφαλή επιλογή της μονοχρωμίας.