Κοκτέιλ φόρεμα: το ρούχο που θα θέλεις να έχεις στη ντουλάπα σου!

Αν υπάρχει ένα φόρεμα που μπορεί να σας βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση του τι φοράω σε μία έξοδο μετά τη δουλειά, σε ένα εταιρικό γεύμα, σε έναν απογευματινό γάμο ή μία πρωινή βάφτιση, αυτό σίγουρα είναι το κοκτέιλ φόρεμα,  που μπορεί να αναδείξει κάθε εμφάνιση και να την κάνει να δείχνει κομψή και σοφιστικέ.

 

 

Εκτός από το κλασικό μαύρο που συνδυάζεται πολύ εύκολα και μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους , μπορείτε να επιλέξετε και ένα κοκτέιλ φόρεμα σε έντονο χρώμα, για πιο δυναμικές εμφανίσεις.

 

Στο κόκκινο της φωτιάς αποτελεί μία διαχρονική αξία και μπορείτε να το συνδυάσετε με nude  γόβες για ένα απόλυτα ladylike αποτέλεσμα.

 

 

Σε ανοιχτό καφέ επίσης αποτελεί μια ωραία επιλογή, συνδυασμένο με animal prints Γόβες.

 

Τέλος σε μωβ θα κλέψει όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις, μην ξεχάσετε να το σετάρετε με χρυσές λεπτομέρειες για τις πιο τολμηρές με κάτι σε πράσινο και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

 

 

Το κοκτέιλ φόρεμα λοιπόν που αποτελούσε την ιδανική ενδυμασία των γυναικών  πριν από το δείπνο μεταξύ 3 και 8 μ.μ αποτελεί πια μία αξία διαχρονική για το ντύσιμο μας και απαραίτητο για κάθε γυναικεία ντουλάπα.