Πως φοράμε τα καλοκαιρινά μας T-shirts;

Τα t-shirts το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους, καθώς είναι ένα ρούχο ευκολοφόρετο και πολύ άνετο. Πολλοί θεωρούν πως τα t-shirts μπορούμε να τα φοράμε απλά με το τζιν παντελόνι μας. Έχετε σκεφτεί όμως πόσο απίθανα μπορούν να δείχνουν με ένα υφασμάτινο παντελόνι και ανοιχτό πουκάμισο από πάνω;

 

Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που αξίζει να προσέξουμε είναι οι χρωματικοί συνδυασμοί.

 

 

Τα t-shirts ταιριάζουν μοναδικά με chinos παντελόνια. Αυτό που συχνά αποκαλούμε casual chic μπορεί να πάρει σάρκα και οστά με αυτόν τον συνδυασμό, αρκεί τα τα σετάρετε και ένα ζευγάρι ωραία παπούτσια.

 

 

Επίσης μια safe επιλογή είναι με βερμούδες και sneakers. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να επιλέξουμε ένα πιο T-shirt με patterns και μία βερμούδα σε πιο ήρεμους τόνους.

 

 

Τέλος αν είστε τολμηρός μπορείτε να φορέσετε τα T-shirts σας με το καλοκαιρινό σας κοστούμι. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε  αυτό το στυλ να ταιριάζει με την προσωπικότητα σας και να μπορείτε να το υποστηρίξετε στιλιστικά.

 

 

Όπως και να έχει το T-shirt πάντα θα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα των απανταχού αντρών και πάντα θα καθορίζουν στη λεπτομέρεια το αντρικό στυλ.

 

 

Εσείς δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε.