Αντρικό στυλ: πώς να φορέσετε τα πουκάμισα το καλοκαίρι.

Τα πουκάμισα είναι απαραίτητα  και τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα για τους άντρες που η εργασία τους τα επιβάλλει κατά κάποιο τρόπο αλλά και για βραδινές εξόδους ή επίσημες περιστάσεις. Εξάλλου, τι πιο ωραίο να φορά ένας άντρας ακόμα και τη βερμούδα του με ένα χαλαρό λινό λευκό πουκάμισο.

 

 

Αξίζει λοιπόν να δούμε τι πρέπει να προσέχουμε στην επιλογή αλλά και στον τρόπο που φοράμε το πουκάμισο το καλοκαίρι.

 

 

Αρχικά καλό είναι να παραμείνετε σταθεροί σε ανοιχτά χρώματα όπως λευκό, γαλάζιο, κρεμ, γιατί δεν απορροφούν και την ηλιακή θερμότητα και είναι πιο δροσερά.

 Ανδρικό πουκάμισο slim fit με δίχρωμο γιακά TOP SECRET. Κολεξιόν: 2018.

 

Επιλέξτε πουκάμισα με ελαφριά υφάσματα ώστε να είναι δροσερά ειδικά για τις πολύ ηλιόλουστες μέρες. Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άντρες είναι ότι  φορούν τα ίδια πουκάμισα όλες τις εποχές του χρόνου. Αν αγοράσετε το σωστό πουκάμισο για τη σωστή εποχή δεν έχετε να φοβάστε τίποτα… και κυρίως τη ζέστη.

 

 

Αν θέλετε να ανοίξετε τα κουμπιά μην το πάτε πολύ μακριά, ένα κουμπί  είναι αρκετό.

 

 

Κοιτάξτε πάντα τον οδηγό μεγεθών και μην παίρνετε πολύ φαρδιά πουκάμισα. Αποτελεί μύθο πως το φαρδύ πουκάμισο είναι και πιο δροσερό. Το μόνο που κάνει είναι να σας προσθέτει εμφανισιακά βάρος.

 

 

Στην εργασία καλό είναι να αποφεύγετε να φοράτε απέξω τα πουκάμισα, το πουκάμισο όταν το φοράμε απέξω υποδεικνύει σαφέστατα μία χαλαρότητα.